Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Wij zijn er voor u

Binnenkort naar ons ziekenhuis?

We vertellen u graag stap voor stap wat er gaat gebeuren en hoe u zich kunt voorbereiden.
Bereid u voor
Alle nieuwsberichten
 • Nieuws

  Stemmen in het Erasmus MC voor het Europees Parlement

  Niet woonachtig in Rotterdam? Vraag uw kiezerspas op tijd aan.

  Lees meer
 • ErasmusMC_luchtfoto_gebouw_2018 Nieuws

  Financieel resultaat 2023 Erasmus MC op stabiel niveau

  Het Erasmus MC heeft het financiële resultaat van 2022 in 2023 zo goed als vast weten te houden. Het resultaat over 2023 bedroeg €45 miljoen positief bij een omzet van €2,4 miljard, ongeveer 2% van de omzet. Dit resultaat is vergelijkbaar met 2022 en 2021.

  Lees meer
 • Nieuws

  Erasmus MC beter bereikbaar per bus: aanpassingen buslijn 44 en 32

  Het Erasmus MC is binnenkort nog beter bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf 8 april stopt de vernieuwde buslijn 44 vlakbij het ziekenhuis. Deze nieuwe buslijn rijdt acht keer per uur heen en weer tussen Zuidplein en Rotterdam CS via de Maastunnel. Doordat de bus gebruik maakt van een vrije (bus)strook legt hij dit traject binnen 17 minuten af. Ook zijn er twee nieuwe haltes voor buslijn 32.

  Lees meer
 • Nieuws

  Kinderartsen: Laat je kind vaccineren

  Laat je kind vaccineren tegen alle ziektes die in het Rijksvaccinatieprogramma zitten. Nederlandse kinderartsen komen met deze gezamenlijke oproep. Op dit moment zien ze op de kinderafdelingen een belangrijke toename van leed als gevolg van levensbedreigende infecties die door vaccinatie vaak te voorkomen zijn.

  Lees meer
 • Nieuws

  Werkzaamheden parkeergarage Westzeedijk

  Dinsdag 2 april tot en met vrijdag 21 juli worden er werkzaamheden verricht aan het parkeerdek in de parkeergarage Westzeedijk, richting ingang Ad, Ba, Bd, Ca, Cb en Dp. Het parkeerdek wordt in zijn geheel vervangen omdat het niet meer waterdicht is en lekkages veroorzaakt in het ondergelegen gebied. Tijdens de werkzaamheden kunnen ongeveer 50 parkeerplaatsen niet gebruikt worden.

  Lees meer
 • Nieuws

  Mantelzorgers krijgen training in verpleegkundige handelingen

  De mantelzorg academie is gestart

  Lees meer