Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Patiëntenfolder

Verpleegkundig consulenten kindercardiologie

Download PDF

Verpleegkundig consulenten kindercardiologie

De verpleegkundig consulenten kindercardiologie (VC) zijn voor u en uw kind een vast aanspreekpunt tijdens de behandeling door de kindercardioloog. Wij begeleiden jullie in het ziekenhuis, op de polikliniek, maar ook thuis. Onze begeleiding is een aanvulling op de behandeling door de kindercardioloog.

Jullie kunnen een gesprek met ons hebben op de polikliniek. We kunnen jullie adviezen geven voor de thuissituatie en het gebruik van medicijnen. We begeleiden jullie tijdens de voorbereiding op de opname, de operatie, een hartkatheterisatie en als jullie weer naar huis gaan.

Jose GroenewoldChristine van Wijngaarden Verpleegkundig Consulent KindercardiologieKaren Hofmann Verpleegkundig Consulent Kindercardiologie
José GroenewoldChristine van WijngaardenKaren Hofmann


Contact

Voor vragen zijn we op de volgende manieren bereikbaar:

  • App BeterDichtbij
  • E-mail vc.kindercardiologie@erasmusmc.nl
  • Telefoon 0624851357 op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur
De BeterDichtbij app is een gratis app waarmee jullie op een veilige manier kunnen appen met de VC. Wij sturen jullie voor deze app een uitnodiging. Op werkdagen krijgen jullie zo snel mogelijk een reactie op jullie vraag.

Meer informatie

Meer informatie over kindercardiologie kunnen jullie vinden op de website: https://www.erasmusmc.nl/nl-nl/sophia/patientenzorg/specialismen/kindercardiologie.