Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Fietsen voor Sophia 2021

Datum: Saturday 18 Sep 2021
Tijd: 10:00
Locatie: Topsportcentrum Rotterdam
Kosten: -

 

14 september 2021

In 2021 staat de 30ste editie van Sporten voor Sophia op de planning! In het weekend van 18 en 19 september stappen een aantal kanjers op de fiets in Topsportcentrum Rotterdam. Er wordt dit jaar gefietst om geld in te zamelen voor het Moeder en Kind centrum.

Moeder en Kind Centrum

Tijdens deze jubileumeditie zetten we ons in voor het Moeder en Kind Centrum. Gezond geboren worden is immers niet vanzelfsprekend. Jaarlijks sterven er rond de geboorte zo'n 1.400 kinderen. Het Sophia Kinderziekenhuis zet een baanbrekende stap door kinderen voor de geboorte te behandelen, om zo hun kansen te vergroten. Steun jij de kleintjes?

 

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er maximaal 130 fietsen per blok beschikbaar, zodat de fietsen elk op 1,5 meter afstand van elkaar staan. Om het evenement soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er ook ter plekke tijdens het evenement extra maatregelen getroffen. Deze zijn in te zien via de FAQ pagina op de website van Stichting Vrienden van Sophia.