Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Sophietje's verjaardag

Datum: Tuesday 8 Jun 2021
Tijd: 13:00
Locatie: Sophiatuin
Kosten: n.v.t.

 

1 januari 0001

Dinsdag 8 juni is Sophietje jarig! We kunnen haar verjaardag in het ziekenhuis nog niet op de gebruikelijke wijze vieren. Maar we maken er graag een hele bijzondere dag van voor alle patiënten en het zorgpersoneel!

Het wordt dit jaar een speciale verjaardag, omdat deze bijzondere dag samenvalt met de ‘What Matters To You-dag (WMTY-dag), een jaarlijks terugkerende dag in het Erasmus MC waarop we laten zien dat kwaliteit van zorg niet alleen te maken heeft met het verlenen van de beste zorg vanuit medisch oogpunt, maar dat we ook stil staan bij de persoonlijke vragen en behoeften van onze patiënten.

Wat gaan we doen op deze heuglijke dag?

In heel het Erasmus MC zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd. In het Erasmus MC Sophia hebben we onze grote binnentuin waar allerlei activiteiten zullen plaatsvinden voor onze patiënten. Bekijk het programma hier. Sophietje zal ook een tour door het ziekenhuis maken, dus als je 8 juni in het ziekenhuis bent: let goed op of je de jarige Sophietje ziet! En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een traktatie!

Verjaardagswens

Dit jaar heeft Sophietje een aantal kleinere wensen op haar verlanglijstje staan die een groot verschil kunnen maken voor kinderen en hun familie en bijdragen aan een positieve zorgervaring. We zouden met uw hulp een aantal wachtruimtes, behandelkamers en speelplekken opfrissen en gezelliger maken. Op de website van Stichting Vrienden van Sophia leest u meer over de acties om in het Sophia Kinderziekenhuis een omgeving te creëren waar kinderen zich prettig voelen en even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

Sophietje