Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
bandage
Spreekuur

Algemene huid­ziekten

Wanneer: maandag, dinsdag en donderdag
Gebouw: Erasmus MC Sophia, 1e etage, C-gang, balie C3

Tijdens het spreekuur Algemene huid­ziekten beantwoorden we de vragen van ouders en hun kinderen met huid­afwijkingen. Ook ontwikkelen we nieuwe mogelijkheden.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

De behandeling van huidaandoeningen kan poliklinisch plaatsvinden. Soms nemen we uw kind op voor een behandeling. De kinderdermatoloog kan ook kinderen zien die voor een niet-dermatologische aandoening zijn opgenomen, maar tijdens de opname een huidprobleem ontwikkelen.

Voor kinderen met meer dan een allergische ziekte is er een multidisciplinaire behandeling. Hierbij zien een aantal deskundigen uw kind. Zij zijn ieder specialist op een bepaald gebied. De afdeling Kinderdermatologie van het Erasmus MC Sophia heeft bijzonder veel expertise met kinderen die zo'n multidisciplinaire behandeling nodig hebben.

Onze begeleiding

Tijdens het spreekuur maakt de arts afspraken met u over het vervolg. Wanneer verder onderzoek nodig is, krijgt u van de polikliniekassistent alle nodige informatie, formulieren en materialen.

Spreekuur

Een eerste afspraak kunt u niet zelf bij ons maken. Voor een eerste bezoek bij een spreekuur of polikliniek van het Erasmus MC heeft u altijd een schriftelijke verwijzing nodig. Zonder verwijzing kunt u geen afspraak maken.

Heeft uw kind hier binnenkort een afspraak?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? En wat vertelt u uw kind? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor