Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Hanneke Bolt
Zorgverlener

Drs. J.M. (Hanneke) Bolt

Arts-seksuoloog

  • Specialisme
  • Verloskunde & Gynaecologie
  • Aandachtsgebied
  • Seksuele problemen bij ziekte. Bijvoorbeeld bij reuma, multipele sclerosis, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten, onvruchtbaarheid, anorectale malformaties, lichen sclerosus. Daarnaast behandel ik patiënten met primair vaginisme, met angst voor het ondergaan van inwendig onderzoek en met pijn bij het vrijen (ook bij mannen). De behandeling kan lichamelijk, geestelijk, en/of relationeel gericht zijn.
  • BIG nummer:
  • 69047175201
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Graag help ik u uit de seksuele impasse te komen. Het kan zijn dat ik medicatie voorschrijf, maar ook dat we alles eens goed op een rijtje zetten en kijken naar emoties, gedachten, gevoelens en naar het praten over seks met uw partner. Maar ook wat de rol van ziekte of behandeling is in de problematiek. Als alle puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen en u weer kunt genieten van lichamelijke intimiteit, op welke manier dan ook, solo of samen, dan ben ik een tevreden mens.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben opgeleid tot arts aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna heb ik de opleiding tot arts-seksuoloog afgerond en ben ik geregistreerd als seksuoloog NVVS Seksuologische Hulpverlening. Ik heb als ivf-arts, clinical trial-arts, arts seksuele gezondheid gewerkt voor ik in 2008 als arts-seksuoloog in het Erasmus MC ben begonnen.