Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Renee van Stralen
Zorgverlener

Drs. R.A. (Renée) Bosboom van Stralen

Orthopedisch chirurg

  • Specialisme
  • Orthopedie & Sportgeneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Kinderorthopedie
  • BIG nummer:
  • 39910774501
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Na mijn fellowship in the Royal Children's hospital in Melbourne werk ik nu op een supermooie plek in het Erasmus MC Sophia. Ik vind het een ontzettend bijzondere uitdaging om kinderen met aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat zo goed mogelijk te verzorgen. Ik hoop een benaderbare, open en geduldige houding naar kinderen en ouders te kunnen combineren met mijn ervaring en kennis en daardoor samen een goed behandeltraject te doorlopen.

Werkervaring & opleidingen

Na mijn studie geneeskunde aan de UVA in Amsterdam, heb ik mijn opleiding tot orthopedisch chirurg gevolgd in het Radboud UMC, Rijnstate en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij al toegelegd op het behandelen van kinderen en heb ik extra stages kinderorthopedie gedaan in het Great Ormond Street Hospital in Londen en the Royal London Hospital.

Na de opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik het fellowship kinderorthopedie voltooid in the Royal Children's Hospital in Melbourne en in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast heb ik in 2017 de Europese certificering voor kinderorthopedie gekregen van de Europese kinderorthopedie vereniging (EPOS) na een scholarship waarmee ik hun cursustraject heb kunnen volgen. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in het Erasmus MC Sophia.