Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Dykgraaf-Ramon
Zorgverlener

Drs. R.H.M. (Ramon) Dykgraaf

Gynaecoloog

  • Specialisme
  • Voortplantingsgeneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Voortplantingsgeneeskunde, Multidisciplinaire Turnerpoli, Kindergynaecologie, Endocrinologie, Hysteroscopie en minimaal invasieve chirurgie
  • BIG nummer:
  • 79053068001
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Tijdens mijn specialisatie tot gynaecoloog is mijn liefde voor de Voortplantingsgeneeskunde ontstaan, het begeleiden van veelal paren met kinderwens en vruchtbaarheidsstoornissen van velerlei aard. De endocrinologische puzzel en de soms noodzakelijke minimale invasieve chirurgie geven voor mij een extra dimensie aan dit subspecialisme. Het werken in een academische setting is uitdagend en behelst naast patiëntenzorg ook onderwijs geven, opleiden en onderzoek doen. Zowel binnen het Erasmus MC als ook daarbuiten houd ik mij bezig met de zorg in de ruime zin voor vrouwen met het Syndroom van Turner.

Het ontwikkelen en neerzetten van een multidisciplinaire poli op basis van een Value Based Health Care zorgpad voor deze vrouwen was en blijft voor mij een enorme uitdaging en verrijking voor mij persoonlijk.

Werkervaring & opleidingen

Mijn geneeskundeopleiding heb ik gedaan in Leuven (Be). Daarna ben ik terug naar Nederland gekomen om hier mijn specialisatie tot gynaecoloog te doen. Ik werk sinds maart 2010 als gynaecoloog in het Erasmus MC. Momenteel ben ik gestart met mijn promotietraject.