Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Annabel van Gils-Frijters
Zorgverlener

Drs. A.P.J.M. (Annabel) van Gils-Frijters

GZ-psycholoog

  • Specialisme
  • Psychosociale Zorg
  • Aandachtsgebied
  • CHIL Follow-up (CHIrurgische Lange termijn), HINT Follow-up (Hypoxisch Ischemisch NeuroTrauma)
  • BIG nummer:
  • 59049285725
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Binnen het Erasmus MC Sophia houd ik me vooral bezig met het op langere termijn volgen van de ontwikkeling van kinderen die op de intensive care hebben gelegen en/of geboren zijn met een, chirurgisch te corrigeren, aangeboren aandoening. Ik kijk daarbij vooral naar de mogelijkheden en sterke kanten van kinderen, waardoor zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen ondanks eventuele beperkingen.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Van 1994 tot 1996 heb ik in het Erasmus MC Sophia meegewerkt aan het onderzoeksproject "Kwaliteit van leven bij kinderen met een aangeboren darmafwijking". Van 1996 tot 2011 heb ik als onderwijsadviseur leerlingenzorg bij een onderwijsbegeleidingsdienst in de regio Breda gewerkt. Sinds 2011 ben ik weer terug in het Erasmus MC Sophia.

Opleiding

Ik heb psychologie gestudeerd in Tilburg, waar ik in 1993 afgestudeerd ben in de afstudeerrichtingen “Kinder- en jeugdpsychologie” en “Psychologie in de gezondheidszorg”. Sinds 1997 ben ik geregistreerd als kinder- en jeugdpsycholoog bij het NIP en sinds 1999 sta ik ingeschreven in het BIG-register als GZ-psycholoog.