Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
portret foto van Suzanne de Vos-Jacobs
Zorgverlener

Drs. S. (Suzanne) de Vos-Jakobs

Orthopedisch chirurg

  • Specialisme
  • Orthopedie & Sportgeneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Zorg voor kinderen met een aandoening van de ledematen of gewrichten. Dit kan aangeboren zijn, ontstaan door een ongeluk of tijdens de groei en ontwikkeling. Het doel is om de kinderen pijnvrij en zelfstandig te kunnen laten bewegen en opgroeien.
  • BIG nummer:
  • 99909927301
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

De zorg voor kinderen en hun ouders is een geweldig leuke uitdaging. Het winnen van het vertrouwen van zowel het kind als de ouders zie ik als het belangrijkste doel. Wanneer er vertrouwen is, dan kunnen we samen naar behandelingen en mogelijkheden kijken. Als een kind lachend het ziekenhuis verlaat, is mijn dag goed en was het het waard om die dag niet bij mijn eigen kinderen te zijn.

Werkervaring & opleidingen

Na mijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heb ik mijn opleiding tot orthopedisch chirurg gevolgd in het Amphia ziekenhuis, Erasmus MC en Elisabeth TweeSteden ziekenhuis. Tijdens mijn opleiding heb ik mij al toegelegd op het behandelen van kinderen. Na de opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik een fellowship kinderorthopedie voltooid in het Máxima Medisch centrum te Veldhoven. Daarnaast heb ik in 2016 de Europese certificering voor kinderorthopedie gekregen van de Europese kinderorthopedie vereniging (EPOS). Ik werk sinds 2018 met veel plezier in het Sophia Kinderziekenhuis.

Publicaties

Raadpleeg voor een volledig publicatieoverzicht: