Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Anne Zirar-Vroegindeweij
Zorgverlener

Drs. A. (Anne) Zirar-Vroegindeweij

Ggz-psycholoog

  • Specialisme
  • Kindercardiologie
  • Aandachtsgebied
  • Acceptatie- en zelfbeeldproblematiek (CGT), motiverende gespreksvoering en traumaverwerking (EMDR) , opvoedingsvragen.
  • BIG nummer:
  • 19918218325
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

In mijn werk vind ik oprechte interesse, empathie en hulpvaardigheid richting de patiënt en het gezin belangrijk. De enorme dynamiek in het ziekenhuis en de veerkracht van kind en gezin fascineren mij. Daar waar ik kan, probeer ik patiënten zo te begeleiden dat zij zo goed mogelijk het medisch proces doorkomen en de ziekte een plaats kunnen geven in hun leven met oog voor toekomstdromen en ambities.

Werkervaring & opleidingen

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar ik in 2004 afgestudeerd ben in de richtingen 'Ontwikkelingspsychologie' en 'Klinische en Gezondheidszorgpsychologie'. Van 2004 tot 2014 maakte ik deel uit van een follow-upteam verbonden aan de intensive care in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. In het kader van het postdoctorale opleidingstraject tot gz-psycholoog heb ik daarna één jaar gewerkt op de polikliniek van de Kinder- en Jeugdpsychiatrie/Psychologie en één jaar op de Adolescentenkliniek. Na het afronden van de opleiding heb ik op diverse medische afdelingen gewerkt, de laatste twee jaar op Cardiologie, Dermatologie, Allergologie en Longgeneeskunde.

Van 2016 - 2018 heb ik de basis- en vervolgcursus EMDR gevolgd. EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocessing.