Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Nieuwsbrieven

Lees mee! In de nieuwsbrief van de Erasmus MC Academie lees je de laatste ontwikkelingen omtrent de implementatie van de EPA's.

Nieuwsbrieven

2023.04 CZO Flex Level terugkoppeling 27 november 2023

2023.02 CZO Flex Level terugkoppeling 27 juni 2023

2023.01 CZO Flex Level terugkoppeling 27 maart 2023

2022.12 Kaders voor EPA-overstijgende leeractiviteiten (EOL)

Op 20 december zijn de kaders voor EPA-overstijgende leeractiviteiten (EOL) gepubliceerd op de website van CZO Flex Level. Daarbij is onderscheid gemaakt in de verpleegkundige vervolgopleidingen en initiële CZO-erkende opleidingen. 
Persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling op overstijgende competenties zullen  vooral in de praktijk plaatsvinden. Welke keuzes er gemaakt worden voor de inzet van EOL ligt dan ook bij de student/pio in samenspraak met de begeleider. Als theorieaanbieder ondersteunen we er graag bij met een passend aanbod. In de Erasmus MC Academie is al het nodige ontwikkeld op gebied van persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijk handelen, kennis en wetenschap, leiderschap en professionaliteit. Om dat te koppelen aan de EOL willen we 2 sporen volgen: 

  • Op de korte termijn (1e kwartaal 2023) geven we inzicht in het totale aanbod van de Academie dat geschikt is om te volgen in het kader van de EOL. We zullen daarbij inzichtelijk maken of het geschikt is voor de persoonlijke of professionele ontwikkeling en in het laatste geval bij welke CanMeds de leeractiviteiten passend zijn. 
  • Tegelijkertijd werken we toe naar een gezamenlijk opleidingsoverstijgend en vrij af te nemen aanbod waarbij we niet alleen de formele leeractiviteiten aanbieden, maar ook werkplekondersteuning bieden waar dat gewenst wordt. We doen dat graag samen met jullie. Voor ons zijn het regio-overleg met (voormalig) projectleiders, kwaliteitscommissies en plenaire bijeenkomsten met alle betrokkenen de aangewezen momenten om hierover in gesprek te gaan. Als jullie daar andere ideeën over hebben, dan horen we het graag.

Neem gerust contact op met vragen en weet dat maatwerk altijd een optie is! 

2022.06 Aan het woord: Marie-Christine Vissers, theorieopleider (Erasmus MC Academie)

CZO Flex Level sprak Marie-Christine Visser - coördinator bij de verpleegkundige vervolgopleidingen van de Erasmus MC Academie – over haar visie op Flexibel opleiden en werkplekleren.

Lees het interview hier.

2021.11 CZO Flex Level terugkoppeling plenair overleg 20 september 2021

2021.08 CZO Flex Level plenaire bijeenkomst met de praktijk

2021.07 CZO Flex Level terugkoppeling plenair overleg

2021.03 CZO Flex Level UPDATE

2021.02 CZO Flex Level KICK OFF

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks