Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Hoofdingang voorplein
Promotie
Collegezaal-zw-wit
Dak Passage

Erasmus MC Alumni Netwerk

Het Erasmus MC Alumni Netwerk is dé manier om je kennis en netwerk uit te breiden, herinneringen op te halen of je te verdiepen in het huidige Erasmus MC.

Welkom op de Erasmus MC Alumni Netwerk website

Blijf op de hoogte en bezoek de website voor actuele informatie. Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen meld je dan aan via het contactformulier.
Meer Amazing Erasmus MC
 • Nacontroles darmkanker: liever thuis of toch naar het ziekenhuis?

  Nacontroles darmkanker: liever thuis of toch naar het ziekenhuis?

  Het Erasmus MC Kanker Instituut gaat onderzoeken of ex-darmkankerpatiënten het prettig vinden om hun nacontroles thuis te ondergaan. Ze mogen in de studie ook zelf kiezen hoe vaak ze zo’n nacontrole willen en hoe ze over de uitslag willen worden geïnformeerd.

 • Digitale tool moet partner van IC-patiënt helpen bij verwerking

  Digitale tool moet partner van IC-patiënt helpen bij verwerking

  30 tot 50 procent van de naasten van intensive care-patiënten houdt tot maanden na de opname van hun dierbare psychische klachten. Het nazorgteam van de intensive care van het Erasmus MC ontwikkelt voor hen een e-health-interventie, waarmee zij hun mentale gezondheid kunnen monitoren en verbeteren.

 • ‘Wil je fillers? Ga naar een erkende cosmetisch arts’

  ‘Wil je fillers? Ga naar een erkende cosmetisch arts’

  Het opvullen van rimpels, wallen en lippen met fillers wint aan populariteit in Nederland. Tussen 2016 en 2019 steeg het aantal fillerbehandelingen met 17,5 procent. Cosmetisch arts KNMG en wetenschappelijk onderzoeker dr. Tom Decates, verbonden aan de afdeling Dermatologie van het Erasmus MC, promoveerde deze week op de eerste wetenschappelijke studies ter wereld naar de […]

Innovaties, ontwikkelingen en actualiteiten