Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Hoofdingang voorplein
Promotie
Collegezaal-zw-wit
Dak Passage

Erasmus MC Alumni Netwerk

Het Erasmus MC Alumni Netwerk is dé manier om je kennis en netwerk uit te breiden, herinneringen op te halen of je te verdiepen in het huidige Erasmus MC.

Welkom op de Erasmus MC Alumni Netwerk website

Blijf op de hoogte en bezoek de website voor actuele informatie. Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen meld je dan aan via het contactformulier.
Meer Amazing Erasmus MC
 • Europese erkenning voor Anser prostaatnetwerk

  Europese erkenning voor Anser prostaatnetwerk

  Het Erasmus MC Kanker Instituut heeft van de Europese urologenvereniging European Association of Urology (EAU) een belangrijke erkenning gekregen voor het Anser prostaatnetwerk. Anser krijgt het predicaat Centre of Excellence en is de komende vijf jaar lid van het European Prostate Cancer Centres of Excellence.

 • Wel of niet opereren bij aangeboren longafwijking?

  Wel of niet opereren bij aangeboren longafwijking?

  Baby’s met een aangeboren longafwijking krijgen niet allemaal dezelfde behandeling. Het is afhankelijk van de regio of het land waarin het kind geboren wordt. Reden voor het Erasmus MC Sophia om met experts onderzoek te doen naar de beste aanpak.

 • 3 miljoen dollar voor onderzoek naar blaaskanker en chemotherapie

  3 miljoen dollar voor onderzoek naar blaaskanker en chemotherapie

  Amerikaanse onderzoekers hebben samen met uroloog dr. Tahlita Zuiverloon van het Erasmus MC Kanker Instituut de prestigieuze R01-grant binnengehaald. Het team krijgt 3 miljoen dollar voor onderzoek naar de biologie van chemoresistentie bij blaaskanker.

Innovaties, ontwikkelingen en actualiteiten