Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Agenda Alumni Netwerk

Evenementen voor jou

Op deze pagina hebben wij een aantal activiteiten uitgelicht die mogelijk interessant zijn voor jou.  Het zijn evenementen die worden georganiseerd door het Erasmus MC of de Erasmus Universiteit Rotterdam. Klik op het plusje achter de activiteit voor verdere informatie of om je aan te melden.

Wil jij een alumni activiteit aan deze agenda toevoegen vul dan dit formulier in.

Agenda 2022

JANUARI 2022

Gezien de huidige covid-maatregelen zullen wij deze bijeenkomst verplaatsten naar een latere datum. Via deze pagina communiceren wij binnenkort de nieuwe datum.

Vrijdag 14 januari 2022 

18.00 – 19.30 uur

55 jaar geneeskunde in Rotterdam: de evolutie van de opleiding en haar studenten

In 2021 bestaat de opleiding geneeskunde 55 jaar en in 2022 viert MFVR hun 11e lustrum. Daarom organiseren het Erasmus MC Alumni netwerk, de MFVR en het EUR Alumni Relations Office op vrijdag 14 januari 2022 een terugblik op 55 jaar geneeskunde in Rotterdam. Tijdens deze online bijeenkomst deelt een panel, bestaande uit Alumni en huidige studenten, hun ervaring en blikken zij terug op hun studie en de studententijd. We praten oa over de visie van verschillende generaties, de toegang tot de studie, huisvesting, studiedruk, technologische veranderingen en natuurlijk ontbreekt het onderwerp uitgaan en de leukste plekken om te stappen niet! Neem deel en deel ook je eigen ervaringen!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks