Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

'1 Year Countdown' tot EA2030

13 september 2023

Wegens de huidige omstandigheden is dit evenement geannuleerd.

De tijd vliegt. Over ruim een jaar, bij aanvang van het collegejaar 2024-2025 in september 2024 zal ook het nieuwe curriculum Erasmusarts 2030 van start gaan. Om de klokken gelijk te zetten organiseren we op vrijdag 29 september het interactieve event ‘1 Year Countdown tot EA2030’. Om de klokken gelijk te zetten organiseren we op vrijdag 29 september van 16.30 tot 19.00 uur het interactieve event ‘1 Year Countdown tot EA2030’. Het event is niet alleen voor docenten en onderwijsondersteuners van de opleiding geneeskunde. Iedereen binnen en buiten het Erasmus MC die zich betrokken voelt bij Erasmusarts 2030 of er meer over wil weten is welkom.

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de nieuwe onderwijsmethode Casusgestuurd Onderwijs (CGO) en de leeropbrengsten. De projectorganisatie geeft een stand van zaken. Wat moet er nog gebeuren, bijvoorbeeld op het gebied van docentprofessionalisering en hoe is deze georganiseerd? 

Of je nu een docent, student, professional of gewoon een nieuwsgierige geest bent: dit event is ook voor jou! Het interactieve programma geeft je de mogelijkheid je kennis over het nieuwe curriculum te checken en vergroten. Daarnaast is er tijd om elkaar te ontmoeten met een drankje en een hapje. Wees klaar om geïnspireerd en uitgedaagd te worden en nieuwe perspectieven te ontdekken! 

Dus schrijf alvast in je agenda en meld je aan!