Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
logo voor centrum
Centrum

Prostaatcentrum zuidwest Nederland

Het Prostaatcentrum zuidwest Nederland is een samenwerking tussen het topklinische Franciscus Gasthuis & Vlietland en het Erasmus MC Kanker Instituut. Onze specialisten maken gebruik van de laatste technologieën bij de behandeling van prostaatkanker.

Over dit centrum

Wat we doen

Wat doet dit centrum?

Het Prostaatcentrum behandelt mannen met prostaatkanker. U kunt bij ons het volgende verwachten:

  • Alle onderzoeken op 1 dag.
  • Binnen 1 dag een persoonlijk behandeladvies.
  • Ervaren en betrokken team van specialisten.

Wat willen we bereiken?

Het Prostaatcentrum zuidwest Nederland is een samenwerking tussen het topklinische Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC Kanker Instituut. Onze urologen, radiotherapeuten en oncologen zijn zeer ervaren en maken gebruik van de laatste technologieën bij de behandeling van prostaatkanker. In samenspraak met u kiezen we voor een van de vele behandelingsvormen, zoals de Da Vinci Robot, Cyberknife, minimaal invasieve chirurgie en Brachytherapie.

Wij zijn partner in het Anser prostaatnetwerk, een samenwerkingsverband van 7 ziekenhuizen in de regio West-Nederland.

Wat maakt dit centrum bijzonder?

Het Prostaatcentrum zuidwest Nederland is gevestigd op de begane grond van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Op deze locatie werken urologen, radiotherapeuten en oncologen van beide ziekenhuizen nauw samen. Wij worden ondersteund door andere deskundigen zoals pathologen, radiologen en klinisch chemici, waardoor afwijkingen eerder worden gesignaleerd. U bent bij voorkeur onder behandeling bij 1 uroloog. In samenspraak met u bekijkt het team welke behandelmethode het beste bij u past.

Op de site van het Prostaatcentrum zuidwest Nederland vindt u informatie over ons. Hier staat hoe u contact met ons op kunt nemen.

Aandoeningen en ziektebeelden

Samenwerking

Het Prostaatcentrum zuidwest Nederland is een samenwerking tussen het topklinische Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC Kanker Instituut. Op deze site treft u alle informatie aan over de behandeling van prostaatkanker. Op deze site staat ook hoe u met het centrum in contact kunt komen.

Wij zijn partner in het Anser prostaatcentrum, een samenwerkingsverband van 7 ziekenhuizen in de regio West-Nederland. Op deze pagina treft u meer informatie aan over dit centrum.

Wetenschappelijk onderzoek

Op deze pagina van de site van het Prostaatcentrum zuidwest Nederland treft u informatie aan over wetenschappelijk onderzoek.

Behandeling

Hier treft u informatie aan over de behandeling van prostaatkanker in het Prostaatcentrum zuidwest Nederland.

Onderzoeken

Komt u binnenkort bij ons op bezoek?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor