Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto Dirk Grunhagen
Zorgverlener

Dr. D.J. (Dirk) Grünhagen

Oncologisch chirurg

  • Specialisme
  • Oncologische en Gastro-Intestinale Chirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Levertumoren, melanomen en sarcomen
  • BIG nummer:
  • 69058986501
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Mijn streven is om optimale zorg te leveren aan patiënten met kanker. Dit is teamwork. In het Erasmus MC Kanker Instituut moet een patiënt de best mogelijke behandeling worden aangeboden en optimaal kunnen profiteren van nieuwe behandelmogelijkheden. Wij werken aan continue verbetering van die zorg: in het laboratorium, op de polikliniek, op de operatiekamer en aan het bed.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Na mijn Geneeskunde studie ben ik als Assistent gestart in het Erasmus MC, locatie Daniel den Hoed (tegenwoordig het Erasmus MC Kanker Instituur). Vanaf mei 2004 tot en met mei 2010 heb ik als Assistent In Opleiding tot Specialist gewerkt in het Erasmus MC en IJsselland Ziekenhuis.

Van mei 2010 tot en met mei 2012 ben ik als Fellow van het KWF verbonden geweest aan het Erasmus MC, locatie Daniel den Hoed, en Aintree University Hospital in Liverpool, UK.

Sinds mei 2012 ben ik als Oncologisch Chirurg werkzaam in het Erasmus MC.

Opleidingen

Na het behalen van mijn VWO diploma aan het Lorentz-Lyceum in Eindhoven ben ik Geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Leiden. Ik heb daar mijn doctoraalexamen behaald in 2001 en mijn artsexamen cum laude in 2002. Tijdens deze studie heb ik diverse keuzevakken, zoals Economie, Forensische Psychiatrie en Ethiek van andere faculteiten gevolgd.

In 2006 ben ik cum laude gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.