Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen over PATIO

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Mailt u dan naar patio@erasmusmc.nl of bel tussen 8.00 en 16.30 uur naar telefoonnummer 010-7041202.

Waar vind ik PATIO?

Het Patientinformatiecentrum PATIO bevindt zich aan de rechterzijde van de hoofdingang van het Erasmus MC. Het adres is Zimmermanweg 5.

Wat zijn de openingstijden van PATIO?

Kan ik online een afspraak maken met de ondersteuningsconsulent?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online een afspraak te maken. Mailt u voor het maken van een afspraak naar ocpatio@erasmusmc.nl of neem contact op met ons op 010-7041202.

Waar laat ik mijn auto als ik PATIO bezoek?

Voor de ingang van PATIO is het niet mogelijk om uw auto voor langere tijd te parkeren. Wel kunt u uiteraard altijd iemand afzetten. De parkeergarages van het Erasmus MC bevinden zich op loopafstand van PATIO. U heeft de keuze uit verschillende garages: Museumparkgarage, Westzeedijkgarage, of de garage aan de Wytemaweg. Kijk voor meer informatie op de pagina over parkeren bij het Erasmus MC.

Zijn er kosten verbonden aan de de diensten van PATIO?

Onze dienstverlening is geheel kosteloos; wij vragen van u geen bijdrage.

Wanneer ik een boek of iets anders wil kopen bij PATIO, kan ik dan contant betalen?

Het is bij PATIO alleen mogelijk om te betalen met PIN.

Ik ben opgenomen in het Erasmus MC, hoe kom ik dan bij PATIO?

Wanneer u bent opgenomen in het ziekenhuis en u wilt bij PATIO langskomen, vraagt u dan aan uw verpleegkundige of u de afdeling mag verlaten. Omdat PATIO alleen via een route buitenom bereikbaar is, kunt u het beste even een jas of vest aan doen.

Ik ben patiënt in een ander ziekenhuis, maar wil graag een keer langskomen. Kan dat?

Ook wanneer u geen patiënt bent in het Erasmus MC, dan bent u van harte welkom in ons centrum. Neem gerust een kijkje, stel uw vraag. Wij kijken hoe en waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks