Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Bachelor of master

Geneeskunde (Master)

Startmoment: 5 keer per jaar
Duur: 3 jaar
Onderwijsaanbieder: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Het beste onderwijs, de beste docenten, het grootste ziekenhuis. Voor Geneeskunde moet je in Rotterdam zijn! Tijdens de master doe je masteronderzoek en loop je coschappen. De geneeskunde master in Rotterdam biedt: studeren in het internationaal gerenommeerde Erasmus MC; alle faciliteiten en beleving van de studentenstad Rotterdam; meer dan 30 aangesloten instellingen waar coschappen gelopen kunnen worden; uitgebreide mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek; uitgebreide mogelijkheden om in het buitenland te studeren en coschappen te lopen.

Studiekiezer

Student

Over deze opleiding

Overzicht

In 2017 is het masterprogramma vernieuwd. Het onderwijs is interactief en er wordt gebruik gemaakt van de modernste onderwijsvormen. Elk coschap wordt voorafgegaan door een intensief onderwijsblok, variërend van twee tot zeven weken, waarin meer tijd is voor verdieping van kennis en vaardigheden opgedaan in de bachelor Geneeskunde. 
Studenten kunnen de nieuw geleerde kennis en vaardigheden direct toepassen in het coschap en hun eigen kunde in de praktijk ervaren (just-in-time). Ieder blok bestaat uit themaonderwijs met een bijbehorend coschap of serie coschappen. 
 

Praktische informatie

Aanmelden en voorwaarden