Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Laboratoriumspecialisme

Diagnostisch Laboratorium Endocrinologie

Inwendige Geneeskunde

Het diagnostisch laboratorium endocrinologie voert bepalingen uit in het kader van patiënt diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek. Het laboratorium heeft een regionale en landelijke referentie positie, met name in de diagnostiek van adrenale, gonadale en schildklier functie.

Over dit specialisme

Wat we doen

Het diagnostisch laboratorium endocrinologie voert bepalingen uit in het kader van patiënt diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek. Het laboratorium heeft een regionaal en landelijk referentie positie, met name in de diagnostiek van adrenale, gonadale en schildklier functie.

Directe link naar ons aanvraagformulier.

Uitslagtermijnen / doorlooptijden

Voor up-to-date informatie over doorlooptijden kunt u contact opnemen met het laboratorium:

  • 010-70435462
  • dle@erasmusmc.nl

Praktisch

Voor alle informatie omtrent onze laboratoriumdiagnostiek verwijzen wij u graag naar de overzichtspagina van de laboratoriumdiagnostiek pagina van het Erasmus MC. 
Op deze pagina kunt u uitgebreide informatie vinden omtrent ons aanbod in de bepalingenwijzer, evenals bijbehorende voorwaarden en tarieven, alsmede de benodigde aanvraagformulieren en aanwijzingen om materiaal goed en veilig naar ons te versturen.

Onze laboratoriumspecialisten

Translationeel onderzoek

Het laboratorium ontwikkelt frequent nieuwe chromatografische/massaspectrometrische testen op het gebied van steroidogenese en schildkliermetabolisme.

Heeft u vragen?

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ons secretariaat:

Contactformulier