Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
profielfoto van Drs. Stijn Keereweer
Zorgverlener

Dr. S. (Stijn) Keereweer

KNO-arts, hoofd-hals chirurg

KNO-arts, hoofd-hals chirurg

  • Specialisme
  • Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)
  • Aandachtsgebied
  • hoofd-hals oncologie, paediatrische hoofd-hals chirurgie, speekselklierpathologie, behandeling van goedaardige en kwaadaardige tumoren in de mondholte, keelholte, strottenhoofd, neus, uitwendige oor en gehoorgang
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

In mijn dagelijkse praktijk als hoofd-hals chirurg word ik met grote regelmaat geconfronteerd met de ingrijpende consequenties van hoofd-hals kanker voor de patiënt en zijn omgeving. Ik vind het een uitdaging om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden waarbij empathie en persoonlijke aandacht belangrijke waarden zijn.
Ik ben er van overtuigd dat kwalitatief hoogstaand onderzoek de enige weg voorwaarts is om de intensieve zorg voor deze kwetsbare groep patiënten te verbeteren. Daarom heeft het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek altijd een belangrijke rol gespeeld sinds de start van mijn carrière.

Werkervaring & opleidingen

Nadat ik in 2014 Cum Laude promoveerde aan de Erasmus Universiteit op fluorescentie-geleide chirurgie bij hoofd-hals tumoren en ik in 2016 mijn opleiding tot Keel-, Neus-Oorarts voltooide, heb ik een tweejarig klinisch fellowship tot hoofd-hals chirurg gevolgd. Ik koos er voor om dit gedurende ruim een jaar in het uiterst inspirerende Royal Melbourne Hospital (Australië) uit te voeren. Het tweede jaar rondde ik af in het Erasmus MC waar ik sinds 2017 toegetreden ben tot de medische staf.