Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Kelly Muller
Zorgverlener

K. (Kelly) Muller

Verpleegkundig Specialist

  • Specialisme
  • HPB/Transplantatiechirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Nierdonoren, niertransplantatiepatiënten
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds 2014 ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist transplantatiechirurgie in het Erasmus MC. In de kliniek zijn mijn collega en ik medebehandelaar van de levende nierdonoren. Poliklinisch evalueren wij, pre- en posttransplantatie, donoren en ontvangers op chirurgisch gebied. Na de operatie zijn wij aanspreekpunt voor de nierdonoren. Mijn aandachtsgebied in onderzoek is prehabilitatie van nierdonoren.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Kelly Muller behaalde in 2012 het diploma voor de opleiding HBO-Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heeft zij gewerkt als verpleegkundige op de afdeling Urologie en Gynaecologie en als verpleegkundig specialist in opleiding op de polikliniek Kinderneurologie in het Sophia Kinderziekenhuis.

In 2014 is zij haar opleiding tot Verpleegkundig Specialist voor het theoretische deel begonnen aan de Hogeschool Rotterdam. Het praktijkgedeelte vond plaats in het Erasmus MC te Rotterdam, op de afdeling Heelkunde. In 2016 behaalde zij haar diploma.

Kelly's aandachtsgebieden zijn levende nierdonoren en niertransplantatiepatiënten, waarbij zij klinische en poliklinische werkzaamheden uitvoert.

 

Opleiding

  • 2012: Bachelor Verpleegkunde
  • 2016: Master Advanced Nursing Practice