Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Drs. A. P. (Paul) Nagtegaal
Zorgverlener

Dr. A.P. (Paul) Nagtegaal

KNO-arts

  • Specialisme
  • Keel-, neus- en oorheelkunde
  • Aandachtsgebied
  • Neusbijholten
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Het grootste deel van mijn werk betreft de zorg voor patiënten met chronische rhinosinusitis.

Veel van mijn patiënten zijn reeds eerder bij een KNO-arts geweest of zijn daar geopereerd (de zogenaamde second opinion), maar ook verwijzingen via de huisarts kunnen hier terecht. Mensen met zo'n chronische ontsteking van de neusbijholten kunnen last hebben van een verstopte neus, overmatige productie van snot, reukverlies, pijn en infecties van de longen. Aangezien de aandoening vaak niet te genezen valt, is het doel van de behandeling een zo optimaal mogelijke situatie van de bijholten te verkrijgen.

Ik streef er naar dit goed uit te leggen aan mijn patiënten en samen de beslissingen te maken. Daarnaast participeer ik binnen het Erasmus MC in het hypofyse en orbita team. Op onderzoeksgebied richt mijn aandacht zich op een heel ander gebied van mijn vak, namelijk de genetische achtergrond van ouderdomsslechthorendheid.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben volledig opgeleid in Rotterdam. De studie geneeskunde, mijn promotie en specialisatie tot KNO-arts heb ik allemaal in het Erasmus MC voltooid. Sinds 2013 ben ik hier werkzaam als staflid.