Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto Jorie Versmissen
Zorgverlener

Dr. J. Versmissen

Internist-klinisch farmacoloog/-vasculair geneeskundige

  • Specialisme
  • Interne geneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Klinische farmacologie; Vasculaire geneeskunde met focus hypertensive, cardio-oncologie en fibromusculaire dysplasie
  • BIG nummer:
  • 29066669401
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Ik behandel voornamelijk patiënten met hoge en lage bloeddruk. Mijn speciale interesse is werking en bijwerkingen van medicatie, zowel van bloeddrukverlagers of andere cardiovasculaire medicatie als cardiovasculaire bijwerkingen van bijvoorbeeld oncologische medicatie.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben sinds 2016 in dienst als internist-klinisch farmacoloog/-vasculair geneeskundige. Naast mijn klinisch werk doe ik veel onderzoek op het gebied van hypertensie en klinische farmacologie (geneesmiddelen). Omdat ik opleiden van nieuwe collega's erg belangrijk vind ben ik ook zeer actief in het onderwijs, ik ben onder andere de coördinator van het masteronderwijs Interne Geneeskunde. Buiten het Erasmus MC ben ik secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmaceutische Wetenschappen, lid van Jong CBG (College ter Beoordeling Geneesmiddelen) tot en met 2019, commissielid Goed Geneesmiddelengebruik ZonMw en oprichter van 4abstracts.nl/4ClinicalPharmacology.

1999-2006 opleiding Geneeskunde, Master Molecular Medicine
2007-2010 Promotie-onderzoek; September 2012 cum laude promotie "Coronary Heart Disease in Familial Hypercholesterolemia""
2010-2016 Opleiding tot internist met aandachtsgebieden Vasculaire Geneeskunde en Klinische Farmacologie