Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
bandage
Polikliniek

Kinderpijncentrum

Wanneer: Dinsdag en donderdag
Gebouw: Erasmus MC Sophia, 1e etage, B-gang
Telefoon: Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 14.30 uur via (010) 703 60 20. Voor acute vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag kunt u contact opnemen met 06 501 551 89

De voorkeur gaat uit om laagdrempelig te communiceren via de Beter Dichtbij App, deze kunt u gebruiken zodra u bent aangemeld bij onze pijnpoli

Op de chronische pijnpoli van het Erasmus MC Sophia behandelen we kinderen met chronische pijn in de leeftijd tot en met 17 jaar.

Wachttijden   Afspraken   Aanmelden   Herhaalrecept  

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Als uw kind langer dan drie maanden last heeft van pijn, spreken we over chronische pijn, bijvoorbeeld na een ongeval of een operatie. Voor het spreekuur op de chronische pijnpoli kunt u een afspraak maken na doorverwijzing door de huisarts of medisch specialist. Wij houden het spreekuur tweemaal in de week.

Wetenschappelijk onderzoek

Wij zetten ons in om wetenschappelijk onderzoek te verrichten op het gebied van pijn en pijnbestrijding. 

De resultaten van het onderzoek kunnen we toepassen om de behandeling van kinderen met dezelfde pijnklachten verder te verbeteren.

We maken gebruik van de nieuwste bevindingen, onderzoeken waarbij wetenschappelijk is aangetoond dat deze werken voor kinderen met chronische pijnklachten. Daarbij maken wij gebruik van artikelen die wereldwijd geschreven zijn voor en door de zorg professionals in het vakgebied anesthesie en pijnbestrijding.

Bijvoorbeeld: Chronic Pain in Children and Adolescents: Diagnosis and Treatment of Primary Pain Disorders in Head, Abdomen, Muscles and Joints.

Heeft uw kind hier binnenkort een afspraak?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? En wat vertelt u uw kind? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor