target menu
 

Erasmus MC Kanker Instituut

Patiëntenzorg, onderwijs en research. Gebundeld in één instituut in Rotterdam.

 
Op vrijdag 16 maart is de 11e nascholing van de afdeling Hematologie van het Erasmus MC Kanker Instituut in samenwerking met Erasmus MC Academie. 'Leren van elkaar en leren met elkaar' staat hierbij centraal.
(gepubliceerd: 26-02-2018)
Lees meer
 • Minister verhit discussie huidkanker
  De minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge heeft voor een miljoenenpubliek verklaard regelmatig een zonnebankje te pakken om 'er gezonder uit te zien'. Onverstandig, vindt prof. Tamar Nijsten, dermatoloog van het Erasmus MC.
  (gepubliceerd: 26-02-2018)
 • Marcheren naar de laatste chemo
  Het zit er eindelijk op voor Robbie (7). Donderdagochtend marcheerde hij in zijn allermooiste verkleedpak - van Jango Fett - voor zijn laatste chemo het Erasmus MC-Sophia binnen.
  (gepubliceerd: 22-02-2018)
 • Proefverhuizing Daniel succesvol
  De Projectgroep Verhuizingen heeft vrijdag samen met Ambulancezorg Rijnmond, politie, de GHOR en de gemeente Rotterdam de verhuizing geoefend.
  (gepubliceerd: 16-02-2018)
 • Cheque voor onderzoek naar kwaadaardige perifere zenuwschede tumoren
  Dr. Erik Wiemer van het Erasmus MC Kanker Instituut heeft een cheque ontvangen van €45.000 van Stichting Neurofibromatose voor zijn onderzoek naar kwaadaardige perifere zenuwschede tumoren (MPNST). Wiemer hoopt met zijn onderzoek meer inzicht te krijgen in de overgang van goedaardige tumoren, zoals die voorkomen in Neurofibromatose type 1 (NF1) patiënten, naar kwaadaardige tumoren.
  (gepubliceerd: 14-02-2018)
Contact en route
Verwijzers
Wat doen wij?
Erasmus MC Kanker Instituut magazine 2017
UICC member
OECI