target menu
 

Erasmus MC Kanker Instituut

Patiëntenzorg, onderwijs en research. Gebundeld in één instituut in Rotterdam.

 
Op zondag 3 september rijden 140 renners over de finish van Tour for Life. Acht dagen ervoor startten zij vanuit Italië aan hun monsterfietstocht van 1.400 km. Deze renners, maar ook hun begeleiders en vrijwilligers, zorgen samen voor een topopbrengst voor de Daniel den Hoed Stichting. Help mee tijdens het finish event van Tour for Life in Rotterdam en geef hen een fantastisch warm onthaal.
(gepubliceerd: 16-08-2017)
Lees meer
 • Verwarmde tumoren beter meten
  Een Eindhovens-Rotterdams hyperthermie-onderzoek heeft subsidie gekregen van KWF-Fight cancer.
  (gepubliceerd: 02-08-2017)
 • Vijf Veni's toegekend
  Vijf pas gepromoveerde Erasmus MC'ers kunnen zich dankzij een Veni-subsidie verder verdiepen in hun onderwerp. Dat is onder meer de eerste indruk die studenten wekken, nieuwe hersenverbindingen, in balans blijven en de aankondiging van een hartaanval.
  (gepubliceerd: 28-07-2017)
 • PlasmaJet wordt onderzocht
  De nieuwe afdeling Gynaecologische Oncologie gaat een innovatie onderzoeken die operaties van uitgezaaide eierstokkanker moet verbeteren: de PlasmaJet.
  (gepubliceerd: 26-07-2017)
 • Superspecialiseren door samenwerken
  Urologen van ziekenhuizen in Zuid- en West-Nederland, waaronder het Erasmus MC, gaan samenwerken in een nieuwe prostaatkankerkliniek. Met het concentreren van operaties in één kliniek willen de ziekenhuizen de kwaliteit van zorg voor patiënten met prostaatkanker aanzienlijk verbeteren.
  (gepubliceerd: 24-07-2017)
Contact en route
Verwijzers
Wat doen wij?
Erasmus MC Kanker Instituut Magazine
UICC member