Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Arnout Albers
Zorgverlener

Dr. A.R. (Arnout) Alberts

Uroloog

  • Specialisme
  • Urologie
  • Aandachtsgebied
  • Zaadbalkanker, nierkanker, prostaatkanker, Oncologische Urologie
  • BIG nummer:
  • 79917442401
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Als uroloog ben ik gespecialiseerd in de behandeling van tumoren van de urinewegen: zaadbalkanker, nierkanker, blaaskanker en prostaatkanker.

Ik streef altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit zorg voor patiënten die geconfronteerd worden met een Urologische tumor. Een persoonlijke benadering van deze patiënten vind ik erg belangrijk.

Naast mijn klinische werk doe ik wetenschappelijk onderzoek op het gebied van zaadbalkanker, waarvoor ik een onderzoeksbeurs heb verkregen van de Europese Associatie voor Urologie (EAU).

Werkervaring & opleidingen

Opleiding

Ik ben in 2013 afgestudeerd als basisarts aan de Katholieke Universiteit Leuven in België. Na mijn geneeskunde opleiding heb ik een promotie onderzoek verricht in het Erasmus MC Kanker Instituut op het gebied van prostaatkankerscreening en actieve surveillance.

Van 2017 t/m 2022 heb ik de opleiding tot uroloog gevolgd in het Amphia ziekenhuis, Erasmus MC en Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Momenteel ben ik als uroloog werkzaam in het Erasmus MC en volg ik een Fellowship Oncologische Urologie binnen het Zaadbalkankercentrum en Blaaskankercentrum. Samen met dr. Tahlita Zuiverloon heb ik het Erasmus MC Centrum voor Complexe Retroperitoneale Chirurgie opgezet.