Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Zorgverlener

Dr. R.R. (Renate) van den Bos

Dermatoloog

  • Specialisme
  • Dermatologie
  • Aandachtsgebied
  • Oncologie, Mohs Micrografische Chirurgie, zeldzame huidtumoren, flebologie
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds 2012 werk ik met veel plezier als dermatoloog in het Erasmus MC. Ik zet mij met veel bevlogenheid in voor de patienten met huidkanker en veneuze afwijkingen, dus de operatieve en praktische kant van de dermatologie. Met het doen van klinisch onderzoek hoop ik bij te kunnen dragen aan vooruitstrevende en betere patientenzorg.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Sinds 2012 werk ik als dermatoloog in het Erasmus MC en combineer ik patientenzorg met klinisch onderzoek. Mijn subspecialisatie binnen de dermatologie is de praktische kant van de dermatologie: huidkanker waaronder Mohs chirurgie, zeldzame huidtumoren en veneuze ziekten (spataderen, vaatmalformaties, diep veneuze trombose etc.) Sinds 2018 ben ik voorzitter van het multidisciplinaire overleg huidkanker dat wekelijks plaats vindt.

Opleiding

Van 2007 tot 2012 ben ik opgeleid tot dermatoloog in het Erasmus MC en het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. In 2011 ben ik gepromoveerd op het onderwerp "endoveneuze behandelingen van spataderen". In 2012 ben ik geregistreerd als dermatoloog en in 2013 als Mohs chirurg.