Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Lena-van-Doorn
Zorgverlener

Dr. H.C. (Lena) van Doorn

Gynaecologisch oncoloog

  • Specialisme
  • Gynaecologische oncologie
  • Aandachtsgebied
  • Behandeling van alle gynaecologische tumoren. Onderzoek van schaamlip en baarmoedermondkanker, erfelijke tumoren en diagnostiek van gynaecologische tumoren
  • BIG nummer:
  • 19020687301
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Voor mij is het belangrijk dat wij alle patiënten die zich bij ons melden vanwege een kwaadaardigheid optimaal behandelen. Daarbij staat de patiënte en haar naasten centraal. Helaas kunnen we nog steeds geen wonderen verrichten, maar ook als die uitblijven wil ik mijn uiterste best voor iedereen doen. Ik ga tevreden naar huis als ik aan het eind van de dag het idee heb dat we met elkaar ervoor gezorgd hebben dat we hebben kunnen doen wat kan. 

 

Werkervaring & opleidingen

Mijn opleiding tot gynaecoloog (1998) heb ik gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik waargenomen in verschillende klinieken en ben ik vervolgens opgeleid tot gynaecoloog-oncoloog in Utrecht en Melbourne (Australië) (2003). In Utrecht heb ik mijn promotieonderzoek opgezet naar postmenopauzaal bloedverlies (2006). Sinds 2003 werk ik in het Erasmus MC. In die tijd heb ik veel verschillende dingen kunnen doen en aan de wieg gestaan van de nodige veranderingen. Naast patiëntenzorg vind ik onderwijs en onderzoek belangrijk om de kennis door te geven aan de volgende generatie en om onze kennis van de verschillende ziektes te vergroten.