Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Mw. den Hartog-Jorissen
Zorgverlener

C. B. ( Cathelijn) den Hartog-Jorissen, M-ANP

Verpleegkundig specialist

Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Voorstellen

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de dermatologie. Aanvankelijk als verpleegkundige op de verpleegafdeling dermatologie van het UMC Utrecht. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar de polikliniek dermatologie van het Erasmus MC.

In 2006 heb ik de opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond en heb ik mij verder gespecialiseerd in de huidkankerzorg en huidchirurgie. Binnen het huidkankercentrum ben ik vanuit de dermatologie voor patiënten een eerste aanspreekpunt.

Ik zie het als onze taak om u zo goed mogelijk te informeren over de diagnose, de behandelmogelijkheden alsook de gevolgen van niet behandelen. Hierbij kijken wij altijd naar de gehele mens en de persoonlijke situatie. Belangrijk is dat u tot een weloverwogen keuze kunt komen.

Het is een voorrecht om in het huidkankercentrum te werken met bevlogen collegae, die net als ik gaan voor de beste zorg, op maat voor onze patiënten. Dicht bij het vuur als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de huidkankerzorg.

Naast mijn werk in het Erasmus MC ben ik onder andere voorzitter van de vakgroep verpleegkundig specialisten dermatologie, gastdocent bij Erasmus MC Academie en betrokken bij de ontwikkeling van landelijke richtlijnen.

 


Werkervaring & opleidingen

Werkervaring en opleiding

hbo-verpleegkunde, Utrecht (2001)

specialisatie dermatologie verpleegkundige, Utrecht (2002)

Master in Advaced Nursing Practice, Utrecht (2006)

 

2001-2002 verpleegafdeling dermatologie UMC Utrecht

2002 – 2011 polikliniek dermatologie, Erasmus MC (eczeem, huidkanker, huidchirurgie)

2011 – 2018 Mohs Klinieken, locatie Dordrecht (huidkanker, huidchirurgie)

2018 – heden polikliniek dermatologie, Erasmus MC