Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Foto van Eva Madsen
Zorgverlener

Dr. E.V.E. (Eva) Madsen

Oncologisch en gastro-intestinaal chirurg

  • Specialisme
  • Oncologische en Gastro-Intestinale Chirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Darmkanker, HIPEC en borstkanker
  • BIG nummer:
  • 79063144901
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Ik ben chirurg geworden, omdat ik het directe en continue contact met patiënten in de spreekkamer, vervolgens op de operatiekamer en de afdeling en daarna weer in de spreekkamer ontzettend leuk vind. Het praktisch bezig zijn als chirurg, spreekt mij ook erg aan.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Na mijn chirurgische opleiding in de Utrechtse regio ben ik in november 2013 als fellow gastro-intestinale en oncologische chirurgie gestart in het Amphia ziekenhuis in Breda. Daarna, vanaf augustus 2014, ben ik als fellow HIPEC/gastro-intestinale chirurgie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam werkzaam geweest.

Sinds september 2015 ben ik als Oncologisch en Gastro-Intestinaal chirurg werkzaam in het Erasmus MC.

Opleidingen

Na het behalen van mijn diploma aan het Stedelijk Gymnasium in Utrecht ben ik Geneeskunde gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2004 heb ik mijn Arts-examen gehaald.

Tussen 2007 en 2013 heb ik als Arts-assistent in Opleiding tot chirurg gewerkt in het Diakonessenhuis in Utrecht, UMC Utrecht, Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Universitätsklinik Köln in Keulen, Duitsland.

In 2012 ben ik gepromoveerd op het proefschrift getiteld ’Optimized lymph node staging in breastcancer in the era of sentinel node biopsy’.