Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
logo voor centrum
Onderwijsaanbieder

TU Delft

Als medische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft het Erasmus MC een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen binnen de (bio)medische wetenschappen in huis. Het Erasmus MC biedt samen met de TU Delft twee bacheloropleidingen en twee aansluitende masteropleidingen aan.

Over ons

Algemeen

Top onderwijs- en onderzoek staan centraal bij de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. De TU Delft heeft 8 faculteiten die in totaal 16 bachelor- en meer dan 30 masteropleidingen aanbieden. De TU Delft en zijn ruim 25.000 studenten en 6.000 medewerkers delen een fascinatie voor wetenschap, design en techniek. Hun missie: impact voor een betere samenleving.

De Engelstalige bachelor- en masteropleiding Nanobiology is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft (TU Delft) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus MC). 

De bacheloropleiding Klinische Technologie en de masteropleiding Technical Medicine is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft (TU Delft), de Universiteit Leiden (LUMC) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus MC). 

Onze opleiding(en)

Bacheloropleidingen

Masteropleidingen

Praktische informatie