Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Verpleegkundige specialisatie

Stap naar coachen master (klassikale training)

Startmoment: 4x per jaar
Duur: 3 maanden
Onderwijsaanbieder: Erasmus MC Academie, Eduplaza

De Master training is bedoeld voor praktijk- werkbegeleiders die de basis training al hebben gevolgd en voor HBO-verpleegkundigen die hun diploma in de afgelopen drie jaar hebben gehaald.

Over deze opleiding

Beschrijving

Nadruk tijdens de training zal liggen op de veiligheid in de groep en op het verkrijgen van zelfinzicht van de praktijk-/werkbegeleider. Door het volgen van de Stap naar coachen Master, ben je een allround praktijk- werkbegeleider, die moeiteloos aan kan sluiten bij elke student. Tevens bezit je de competenties om elke willekeurige student een begeleiding op maat te geven waardoor deze zelf in staat is sturing te geven aan zijn eigen leerproces

In drie dagen worden de volgende thema's behandeld:
  • De jeugd van tegenwoordig: breinmythes, de generatiekloof, motivatieproblemen en de kracht van de groep, organisatiecultuur;
  • Omgaan met moeilijk gedrag
  • Verdieping in communicatie

Resultaat

Als je alle trainingsdagen hebt gevolgd ontvang je een Bewijs van Deelname.

Overige informatie

 

Praktische informatie

Startdata

Bij voldoende deelnemers start De Stap naar Coachen Master 4 x per jaar. (Minimaal 8 deelnemers.)

De totale training bestaat uit 3 scholingsdagen gedurende 3 maanden.

Toelatingseisen

De opleiding is voor medewerkers die de basistraining hebben gevolgd of maximaal 3 jaar geleden hun diploma HBO-V hebben afgerond.

Programma

De Master training bestaat uit 3 dagen. De training heeft dezelfde opzet als de basistraining, d.w.z. dat je drie maanden lang 1 dag per maand training volgt. Verder bestaat de training uit veel oefeningen, is er veel ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen en het reflecteren hierop. Wat je leert tijdens de trainingsdagen is net als bij de basistraining direct toepasbaar in de praktijk.

Kosten

Bekijk hier de prijs van deze scholing. Een korte versie Prijzenoverzicht open aanbod, maatwerk- en vaardigheidstrainingen vind je hier.

Bijzonderheden

Aanpassing voor maatwerk is mogelijk.

Aanmelden en voorwaarden

Hoe kun je je aanmelden?

Bij voldoende deelnemers start De Stap naar Coachen Master 4 x per jaar. Aanmelden gaat via Eduplaza. Sluitingsdatum van de inschrijving is drie weken van tevoren.

Algemene voorwaarden

Heeft u vragen?

Gebruik ons contactformulier.

Contactformulier