Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
bandage
Polikliniek

Geriatrie

Wanneer: Maandagochtend, woensdag en vrijdagochtend.
Gebouw: staat vermeld op uw dagticket.
Telefoon: (010) 704 05 69

Op de polikliniek geriatrie zien we oudere patiënten met uiteenlopende medische vragen. Onze specialisten richten zich naast lichamelijke ook op psychische, functionele en sociale problemen.

Wachttijden   Afspraak maken en wijzigen   Aanmelden bij binnenkomst  

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

De afdeling geriatrie heeft verschillende poliklinieken. De keuze is afhankelijk van de problemen die spelen. De huisarts en/of de specialist verwijst u door naar de juiste polikliniek.

Wij raden u aan een vertrouwd familielid of goede vriend(in) mee te nemen om te ondersteunen bij het gesprek met de dokter. Ook is het handig om al uw medicijnen mee te nemen, het liefst in de originele verpakking.

Verhinderd
Als u verhinderd bent of u de afspraak wilt wijzigen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de polikliniek. Het telefoonnummer vindt u in uw afsprakenbrief.

Wanneer u niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) uw afspraak annuleert, kan per polikliniekafspraak € 43,30 in rekening worden gebracht. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Onze begeleiding

U krijgt de behandeling en verzorging van een team van specialisten. De meeste specialisten werken samen met een arts-assistent.

In de folder “polikliniekbezoek” kunt u uitgebreider lezen door wie u geholpen kan  worden. Klik op onderstaande link voor het openen van de folder.

Wegwijs op de polikliniek

Onze spreekuren

  • Algemene Geriatrie
  • Migrantenpoli
  • Geheugen polikliniek (Alzheimer centrum)
  • Delierpoli

Complexe behandelbeslissingen

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor