Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Veiligheid en inloggen

U logt veilig in bij Mijn Erasmus MC met uw DigiD. Uw patiëntgegevens worden hier zorgvuldig beschermd.

Over veiligheid en inloggen

Inloggen met DigiD

U kunt inloggen op Mijn Erasmus MC met uw persoonlijke DigiD code met sms-functie of met de DigiD app. DigiD staat voor uw digitale identiteit. Zo weten wij dat wij ook echt met ú te maken hebben. Ouders en wettelijke vertegenwoordigers mogen het dossier van hun kinderen onder de 12 jaar inzien. Zij gebruiken daarvoor de DigiD inlogcode van hun kind. Lees meer op de pagina Hoe werkt DigiD.

Op de computer, laptop of smartphone

U kunt inloggen via uw computer, laptop of smartphone. Als u Mijn Erasmus MC niet goed kunt openen, kan dit aan uw besturingssysteem of browser liggen. Wij adviseren u om Google Chrome te gebruiken. Zie ook het kopje Storing.

Automatisch inloggen

Wanneer u langer dan 15 minuten niet actief op Mijn Erasmus MC bezig bent, wordt u vanzelf uitgelogd. Dat is uit veiligheidsoverwegingen. Het is een wettelijke richtlijn waarmee wij uw patiëntgegevens zo goed mogelijk beschermen. Ook als u dus per ongeluk zelf vergeet uit te loggen, dan logt het systeem u automatisch uit wanneer u een kwartier lang niet actief bent geweest.

Werk veilig

Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met uw patiëntgegevens binnen Mijn Erasmus MC. Ga zelf ook veilig met uw gegevens om. Vergeet niet om uit te loggen uit uw persoonlijke omgeving als u klaar bent. Klik dan rechtsboven op het icoon 'uitloggen'.

Storing

Wanneer u (een deel van) Mijn Erasmus MC onverhoopt niet kunt gebruiken zoals het hoort, verzoeken wij u vriendelijk dit te e-mailen. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk herstellen.

Veilig-inloggen-Mijn-ErasmusMC