Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Roel Haen
Zorgverlener

Drs. R. (Roel) Haen

Fellow Hepato-Pancreato-Biliaire en Transplantatiechirurgie

  • Specialisme
  • HPB/Transplantatiechirurgie
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij de HPB/Transplantatiechirurgie als chirurg fellow, waar ik mij specialiseer in chirurgie van de lever, alvleesklier en galwegen (HPB-chirurgie), alsook in de transplantatiechirurgie van lever en nieren.

Door expertise en een multidisciplinaire aanpak van patiëntenzorg is het Erasmus MC bij uitstek het ziekenhuis voor patiënten met complexe problemen, zoals alvleesklierkanker, leverziekten of transplantatie. Samen met mijn collega's wil ik onze patiënten de beste zorg en persoonlijke begeleiding bieden bij keuzes en beslissingen rondom uw operatie. 

Werkervaring & opleidingen

Drs. Roel Haen is sinds oktober 2019 werkzaam als chirurg fellow bij de HPB/Transplantatiechirurgie in het Erasmus MC. Hiernaast maakt hij onderdeel uit van het orgaandonatieteam.

Hij behaalde in 2011 zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarna hij werd opgeleid als Gastrointestinaal Chirurg in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Naast zijn Geneeskundestudie en opleiding tot chirurg behaalde hij in 2013 zijn "Msc (Res)"-titel voor zijn 2-jarig onderzoekstraject aan de University of Oxford.