Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Jose Hardilo
Zorgverlener

Dr. J.A. (Jose Angelito) Hardillo

KNO-arts, hoofd-hals chirurg

KNO-arts, hoofd-hals chirurg

  • Specialisme
  • Keel, Neus en Oorheelkunde (KNO)
  • Aandachtsgebied
  • hoofd-hals chirurgie, minimal invasieve sinonasaal/schedelbasis chirurgie
  • BIG nummer:
  • 09054929801
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Het was een verlangen om anderen te dienen die uiteindelijk mijn beslissing om een arts te worden dreef. Dit gevoel van roeping werd grotendeels gedreven door waarden die mij door mijn familie en mijn geloof hebben bijgebracht. Als Hoofd-Halschirurg kan ik een onmiddellijke positieve impact hebben op de zorg voor kankerpatiënten, vooral in tijden dat ze het meest kwetsbaar zijn. Werken aan verbeterde kankerbehandelingen met mijn collega's biedt hoop en optimisme dat de tumoren waarmee we te maken hebben op een dag kunnen worden genezen.

Werkervaring & opleidingen

In 1991 heb ik de opleiding geneeskunde gedaan aan de Universiteit van de Filippijnen.

Van 1992 tot 1996 heb ik mij gespecialiseerd in Keel-, Neus- en Oorheelkunde in het Medisch Centrum van de Universiteit van de Filippijnen,Manilla.

In 1997 ben ik begonnen met een vervolgopleiding als Hoofd-Halsoncologisch chirurg in de Vrije universiteit in Amsterdam en Katholieke Universitiet van Leuven in Belgie. In 2001 ben ik gepromoveerd op het gebied van reconstructie en transplantatie van de larynx en bovenste luchtweg.

Sinds 2002 houd ik mij bezig met de behandeling  en onderzoek van verschillende Hoofd-Halstumoren bij volwassenen met speciale aandacht voor  neusbijholte en schedelbasis tumoren.