Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Zorgverlener

Dr. A.D. (Arjun) Koch

Maag-Darm-Leverarts

  • Specialisme
  • Maag-Darm-Leverziekten
  • Aandachtsgebied
  • training in endoscopie en de toepassing van geavanceerde interventionele endoscopische technieken zoals endoscopische behandeling van vroegcarcinomen middels EMR, ESD en ablatie technieken in de tractus digestivus, en ERCP
  • BIG nummer:
  • 29050252601
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Mijn ambitie is het vakgebied van de interventionele endoscopist in de volle breedte uit te voeren en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe en meer geavanceerde technieken om via minimaal invasieve, endoscopische behandelmethoden patiënten te kunnen behandelen en genezen van vroege vormen van kanker in het maag-darmkanaal.

Werkervaring & opleidingen

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen. Via de vooropleiding in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven de opleinding tot MDL-arts afgemaakt in het Erasmus MC en sindsdien als staflid op de afdeling Maag-Darm-Leverziekten werkzaam. Ik ben aan de Erasmus Universiteit gepromoveerd. De titel van het proefschrift is “Teaching Colonoscopy – From novice to competence”. 

Sinds ik werkzaam ben op de afdeling Maag-Darm-Leverziekten van het Erasmus MC heeft mijn werk in het teken gestaan van training in endoscopie en het uitvoeren van geavanceerde therapeutische endoscopie. Dit behelst de endoscopische behandeling van goedaardige ziekten als ook vroege vormen van kanker in het maag-darmkanaal en behandeling van galwegstenen en vernauwingen en ziekten aan de alvleesklier.