Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Maaike Scheele, Physician assistant in Erasmus MC
Zorgverlener

M. (Maaike) Scheele

Physician assistant

Over

Even voorstellen

Mijn hart ligt bij de neurologie en ik ben al jaren met veel plezier werkzaam op de polikliniek neurologie. In mijn werk staan goede patiëntenzorg en samenwerking met collega's voorop. Ik ben tevreden wanneer patiënten meer inzicht hebben in hun ziekteproces en ik samen met de patiënt een goed behandelplan kan opstellen.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben begonnen als verpleegkundige op de afdeling neurologie. Omdat mijn hart ligt bij de neurovasculaire aandoeningen, heb ik de opleiding tot stroke care verpleegkundige gevolgd. Later heb ik de opleiding tot physician assistant afgerond. Inmiddels werk ik al enkele jaren met veel plezier op de polikliniek neurologie voor de neurovasculaire aandoeningen.

Opleiding

In 2006  ben ik begonnen als verpleegkundige op de afdeling neurologie. Hierna heb ik in 2009 de opleiding voor stroke care verpleegkundige gedaan. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot physician assistant. In eerste instantie heb ik zowel op de afdeling als de polikliniek  neurologie gewerkt, sinds enkele jaren werk ik full time op de polikliniek.