Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Sandra Titulaer
Zorgverlener

Drs. A.F. (Sandra) Titulaer

Kinderrevalidatiearts

  • Specialisme
  • Revalidatiegeneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Amputaties en Congenitale aanlegstoornissen Onderste extemiteit bij kinderen. Cerebrale parese. Ontwikkelingsstoornissen. Eet- en drinkproblematiek
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Mijn ambitie is te zorgen dat kinderen met (aangeboren) beperkingen en hun ouders de juiste adviezen en behandeling krijgen om te zorgen dat ze zo optimaal mogelijk deel kunnen uitmaken van de maatschappij. Dus zo zelfstandig mogelijke deelname aan het gezin, school, hobby en sport. Ik word heel blij van een persoonlijk berichtje als een kind voor het eerst heeft losgelopen of trots zijn zwemdiploma laat zien, maar ook als ouders aangeven weer meer zicht te hebben gekregen op de toekomst.
 

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Voordat ik aan mijn geneeskunde studie in Leiden kon beginnen heb ik enkele jaren biologie en fysiotherapie gestudeerd. Na behalen van de artsen bul heb ik ervaring opgedaan in zowel de chirurgie als de revalidatie. Mijn opleiding tot revalidatiearts heb ik gevolgd in Rotterdam, alwaar ik nu al sinds 2000 werk, bij Rijndam revalidatie, als kinderrevalidatiearts. De eerste 18 jaar op de locatie Ringdijk, . Sinds januari 2018 is mijn belangrijkste werkplek het Erasmus MC Sophia  geworden, werkzaam vanuit Rijndam.