Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto Gaston Franssen
Zorgverlener

Drs. G.J.H. (Gaston) Franssen

Oncologisch chirurg

  • Specialisme
  • Oncologische en Gastro-Intestinale Chirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Endocriene chirurgie, laparoscopische chirurgie, algemene chirurgie, zorg rond implanteerbare poortsystemen
  • BIG nummer:
  • 79910449301
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Als oncologisch en endocrien chirurg werk ik in een multidisciplinair team om zeer gespecialiseerde zorg te leveren aan patiënten met zeldzame tumoren. De (neuro-)endocriene tumoren zijn hierbij mijn voornaamste aandachtsgebied.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen heb ik de specialisatie tot chirurg eveneens in Antwerpen voltooid.

In 2010 ben ik als fellow chirurgie werkzaam geweest in het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen, waarna ik in 2011 als abdominaal chirurg gestart ben in het Sint-Jozefziekenhuis in Malle, België.

Sinds 2012 ben ik als oncologisch chirurg werkzaam in het Erasmus MC met als voornaamste aandachtsgebied de endocriene chirurgie.

Daarnaast ben ik medisch coördinator van de polikliniek heelkunde (NF-2) en voorzitter van de MIP-commissie van de verpleegafdeling. 

Opleidingen

In 1997 heb ik mijn gymnasiumdiploma behaald aan College Rolduc in Kerkrade waarna ik geneeskunde ben gaan studeren aan het Limburgs Universitair Centrum in Diepenbeek, België.

Vervolgens heb ik voor mijn doctoraatsjaren geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen, waar ik in 2004 mijn diploma arts heb behaald met grote onderscheiding.

Tussen 2004 en 2010 heb ik als arts-assistent in opleiding chirurgie gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen.