Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Algemene informatie

Logeermogelijkheden

Een logee bij u op de kamer

Een eenpersoonskamer in het Erasmus MC heeft een rooming-in meubel. Hierop kan iemand zitten of slapen. In overleg met uw behandelend arts kan iemand in uw kamer overnachten.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen opgenomen in het Erasmus MC Sophia.

 

Bekijk de website van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam voor alle informatie.

Weet u wanneer uw kind wordt opgenomen in het Erasmus MC Sophia en wilt u een verblijf in het Ronald McDonald Huis aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in.  

Familiehuis Daniel den Hoed

Het Familiehuis Daniel den Hoed is een logeerhuis voor familieleden van oncologiepatiënten, die worden behandeld in het Erasmus MC. Zij verblijven in een huiselijke omgeving op loopafstand van het ziekenhuis om zo hun zieke naaste te kunnen steunen. Ook poliklinische oncologiepatiënten zijn van harte welkom in het Familiehuis. Vanaf 5 mei 2021 is het Familiehuis gevestigd in de wijk Little C tegenover het Erasmus MC.

Voor meer informatie of het aanvragen van een kamer: tel: 010- 704 1105, familiehuis@erasmusmc.nl of www.familiehuis.nlFamiliehuis Daniel den hoed, logeerkamerZelf koken in het Familiehuis Daniel den hoed