Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Martijn van Doorn
Zorgverlener

Dr. M.B.A. (Martijn) van Doorn

Dermatoloog

  • Specialisme
  • Dermatologie
  • Aandachtsgebied
  • Inflammatoire huidziekten Laserbehandelingen
  • BIG nummer:
  • 99053351201
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Op de afdeling Dermatologie van het Erasmus MC is Martijn van Doorn werkzaam als dermatoloog en klinisch farmacoloog en is hij gespecialiseerd in de behandeling van ontstekingsziekten van de huid, in het bijzonder chronische urticaria en psoriasis. Daarnaast is hij zorgpadmanager van de afdeling Laserdermatologie. Hij staat voor een vriendelijke, open communicatie met de patiënt om zo gezamenlijk tot de beste behandeling te komen.

Werkervaring & opleidingen

Opleiding

Martijn van Doorn studeerde Geneeskunde aan de universiteit van Antwerpen en Maastricht waar hij in 2000 zijn arts-examen (cum laude) behaalde. In het Centre for Human Drug research te Leiden werd hij opgeleid tot Klinisch Farmacoloog (2005) en promoveerde hij aan de Universiteit van Leiden op het proefschrift getiteld: ‘’Evaluation of molecular profiling platforms in clinical pharmacology” (2007). Vervolgens werd hij in het VU Medisch Centrum opgeleid tot dermatoloog (2012).

Werkervaring

Ik ben sinds 2012 werkzaam in het Erasmus MC op de afdeling dermatologie met als belangrijkste aandachtsgebied ontstekingsziekten van de huid zoals psoriasis en chronische urticaria. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de verschillende laserbehandelingen van de huid.