Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Lydi van Driel
Zorgverlener

Dr. L.M.J.W. (Lydi) van Driel

Maag-Darm-Leverarts

  • Specialisme
  • Maag-Darm-Leverziekten
  • Aandachtsgebied
  • diagnostiek en behandeling van met name maligne aandoeningen van het pancreas en de galwegen, endo-echografie en ERCP.
  • BIG nummer:
  • 49913496601
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Mijn ambitie is streven naar excellente patientenzorg en opleiding van onze aanstaande collega's en onderzoek doen naar verbetering van kwaliteit van zorg. Als ik patienten en hun familie kan begeleiden in een hele moeilijke en emotionele tijd in hun leven, snelle diagnostiek kan leveren, goed weet samen te werken met mijn collega's in het vak en daarbuiten, als ik de complexe ingrepen goed kan uitvoeren met mijn team, dan ga ik tevreden naar huis. Iedere dag opnieuw. 
 

Werkervaring & opleidingen

Ik heb Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en parallel aan deze studie heb ik het NIHES Master of Science programma Clinical Epidemiology voltooid. Vanuit deze master en voor mijn coschappen heb ik mijn promotieonderzoek afgerond  op een heel ander vakgebied. Tijdens mijn coschappen echter bleek dat Maag-Darm-Leverarts mijn roeping was.

De opleiding tot Maag-Darm-Leverspecialist heb ik in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft, Erasmus MC en Gold Coast University Hospital, Southport, Queensland, Australie voltooid.
Sinds 1 januari 2018 ben ik als staflid verbonden aan de afdeling Maag-Darm-Leverziekten in het Erasmus MC.