Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Foto van Margot van Grinten
Zorgverlener

Drs. M. (Margot) van der Grinten

Orthopedisch Chirurg

  • Specialisme
  • Orthopedie & Sportgeneeskunde
  • Aandachtsgebied
  • Enkel- en voetchirurgie & algemene orthopedie
  • BIG nummer:
  • 09051925901
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van complexe klachten van de enkel en de voet. Aangezien we de hele dag staan op onze voeten, is het van groot belang dat deze pijnvrij kunnen functioneren en dat een goede schoenpassing mogelijk is. Op het spreekuur zal samen met de patiënt gezocht worden naar de oorzaak van de klachten en een zo optimaal mogelijke behandeling. Maandelijks ben ik betrokken bij het loopspreekuur met de afdeling revalidatie geneeskunde en bij de “moeilijke voeten” bespreking met het Sophia Kinderziekenhuis.

De combinatie van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek maakt dat ik met plezier werk in een academisch ziekenhuis.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Na mijn studie Geneeskunde in Rotterdam ben ik in opleiding tot orthopedisch chirurg in het Ikazia Ziekenhuis, ErasmusMC en Haga Ziekenhuis gegaan. In 2014 deed ik een travelling fellowship met als aandachtsgebied enkel- en voetchirurgie.

Opleiding

Na het afronden van mijn opleiding tot orthopedisch chirurg werkte ik een jaar als Chef de Clinique in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Na dit jaar ben ik toegetreden tot de staf van het Erasmus MC met als aandachtsgebied de enkel- en voet chirurgie