Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
bandage
Polikliniek

Diabetische Voeten

Wanneer: Donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Gebouw: BA 025 op de begane grond, locatie staat vermeld op uw dagticket.
Telefoon: (010) 704 05 63

Wij behandelen voetafwijkingen en wonden die veroorzaakt zijn door diabetes. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar de diabetische voetenpolikliniek.

Wachttijden   Aanmelden bij binnenkomst   Aanmelden bij binnenkomst  

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Tijdens uw eerste afspraak doen we uitgebreid onderzoek. We onderzoeken de bloedvoorziening naar uw voeten en de ernst van uw wonden. De Podotherapeut kijkt of u afwijkingen in de botten van uw voet heeft. De Diabetesverpleegkundige bespreekt met u hoe u uw diabetes kunt reguleren. We maken samen met u een persoonlijk behandelplan en u krijgt van ons de nodige verbandmaterialen mee voor thuis. Afhankelijk van de ernst van uw wond verwijzen wij u terug naar de huisarts of vragen wij u terug te komen op herhalingsafspraak.

Onze begeleiding

Uw zorg is in handen van het Basisteam Diabetische voet. Ons team bestaat uit een Verpleegkundig Specialist Vaatchirurgie, Wondconsulent, Podotherapeut en Diabetesverpleegkundige. Zij voeren de eerste onderzoeken bij u uit en behandelen uw voetwond onder leiding van een vaatchirurg. Als het nodig is betrekken we daarnaast de revalidatiearts, orthopeed en een internist bij uw behandeling.

Onze spreekuren

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor