Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Zorgverlener

Drs. A. (Anne) Van Eldere

Maag-Darm-Leverarts

  • Specialisme
  • Maag-Darm-Leverziekten
  • Aandachtsgebied
  • Algemene hepatologie
  • BIG nummer:
  • 19932127701

Over

Even voorstellen

Sinds maart 2024 werk ik als Maag-Darm-Leverarts in het Erasmus MC. Ik houd me binnen onze afdeling vooral bezig met algemene hepatologie en de zorg voor patiënten, die een levertransplantatie hebben ondergaan.

Het fijne aan werken in Erasmus MC is kunnen samenwerken in een multidisciplinair team waar onze patiënt centraal geplaatst wordt, iets wat ik zelf ontzettend belangrijk vind.

Verder ben ik graag betrokken bij de opleiding en het onderwijs van nieuwe generaties artsen die mee top zorg willen leveren op maat van onze patiënt.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben geboren in Oxford (VK) en getogen in België. Mijn geneeskunde opleiding heb ik gevolgd aan de KU Leuven.

Nadat ik was toegelaten tot de opleiding interne geneeskunde ben ik drie jaar gevormd tot internist in het AZ Nikolaas in St-Niklaas en het Universitair Ziekenhuis in Leuven.

Hierna heb ik 3 jaar verder kunnen specialiseren als Maag-darm-leverarts in het Onze-Lieve-vrouwziekenhuis in  Aalst  en in het UZ Leuven.

Na het behalen van mijn diploma in 2021, ben ik naar King’s College Hospital in Londen vertrokken, om verder te leren over het behandelen van kritiek zieke patiënten met een leverziekten.

Per maart 2024 ben ik werkzaam als Maag-Darm-Leverarts in het Erasmus MC.