Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Roos Pasmos
Zorgverlener

Dr. R.C. Padmos

Reumatoloog

  • Specialisme
  • Reumatologie
  • Aandachtsgebied
  • Systeemziekte, met name SLE en systemische sclerose, Algemene reumatologie
  • BIG nummer:
  • 49064491901
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Ik ben sinds 2015 reumatoloog waarbij ik altijd 2 dagen in het Erasmus MC heb gewerkt gecombineerd met 2 dagen in een perifeer ziekenhuis. In het Erasmus MC houd ik mezelf voornamelijk bezig met de zorg voor patiënten met een systeemziekte, met name systemische sclerose en SLE. Verder heb ik ook verschillende onderwijstaken.
De overige 2 dagen in een perifeer ziekenhuis besteed ik aan algemene reumatologische patiënten zorg. 

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Zoals hierboven reeds genoemd ben ik sinds 2015 als reumatoloog verbonden aan het Erasmusmc. Ik heb mijn academische werk altijd gecombineerd met werken in een perifeer ziekenhuis, van 2015-2017 was dit het ADRZ in Goes, en sinds 2017 tot heden is dat het IJsellandziekenhuis. Naast mijn patientenzorg geef ik onderwijs aan oa huisartsen, arts- assistenten, co-assistenten en vanuit de Breederode Hogeschool, ook aan fysiotherapeuten. 

 

Opleiding

Ik ben mijn studie geneeskunde begonnen aan de universiteit in Antwerpen, en ik heb deze afgemaakt aan de Erasmus universiteit. Voor mijn specialisatie tot reumatoloog heb ik gewerkt in het Franciscus Gasthuis en later het Erasmus MC. Verder ben ik voor mijn opleiding tot reumatoloog  gepromoveerd op afwijkingen in het afweersysteem bij patienten met een bipolaire stoonis.