Profielfoto van Robert Jan de Vos
Zorgverlener

Dr. R.J. (Robert-Jan) de Vos

Sportarts

  • Specialisme
  • Orthopedie
  • Aandachtsgebied
  • Peesblessures, Acute spierblessures, Sportblessures
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Ik ben opgeleid als sportarts en heb daardoor kennis van een breed palet aan sporten en sportblessures. Ik heb ervaring met de niet-operatieve behandeling van sportblessures. Mijn expertise is de behandeling van peesblessures. Ik heb een nauwe samenwerking met de orthopedisch chirurgen.  Ik ben momenteel ook clubarts bij SBV Excelsior.
Ik was voorheen voetballer op het hoogste amateurniveau en heb recent duurevenementen als La Marmotte en de Alternatieve Elfstedentocht volbracht.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Ik werk sinds 2016 als sportarts op de afdeling orthopedie van het Erasmus MC. Ik coördineer de academische peespoli. Daarnaast ben ik clubarts bij SBV Excelsior.

Opleidingen

Ik behaalde in 2008 cum laude mijn artsendiploma aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Vervolgens startte ik een AGIKO traject binnen de Sportgeneeskunde. Ik promoveerde in 2010 met het proefschrift getiteld "Imaging and Treatment of Chronic Midportion Achilles Tendinopathy". In 2014 rondde ik de specialisatie tot sportarts af en daarna heeft hij een klinisch fellowship gedaan in Aspetar (Doha, Qatar).

Publicaties